Invitație la Webinar Gratuit!

CUM SĂ ÎNVINGI DEFINITIV PROCRASTINAREA (amânarea cronică), INDECIZIA ȘI LIPSA DE ACȚIUNE

Află cum să folosești cea mai ușoară și mai eficientă metodă, testată și demonstrată, din psihologia practică
pentru a scăpa definitiv de procrastinare, indecizie, amânare și lipsa de acțiune.

Despre ce este vorba în Webinar...

Te salut - sunt Bogdan Ilie si am hotărât să susțin acest webinar pentru că "procrastinarea" a fost inamicul meu numarul unu cu mulți ani în urmă.

Statisticile arată că, încă sunt foarte mulți oameni care plătesc prețul uriaș al frustrării, al îngrijorării, al stresului, al lipsei de rezultate și chiar al depresiei datorită sindromului amânării cronice - procrastinarea.


BONUSURI la INREGISTRARE

 BONUSUL #1 Urmărește mesajul Video al lui Bob Proctor - imediat după ce te înregistrezi - în care îți dezvăluie care este prima lege a programării minți tale și cum să începi să îți condiționezi mintea pentru succes.

Bob Proctor mesaj Video cu Bogdan Ilie

BONUSUL #2 CADOU cartea mea "Primul Secret al Succesului" in format electronic, pe care o poti descarca cu un simplu click chiar de pe pagina următoare de confirmare a înregistrarii la Webinar.

5 Motive pentru care
să participi la acest Webinar

Te invit la acest Webinar Special unde vei învăța “Cum să scapi definitiv de procrastinare, indecizie și lipsa de acțiune.

Vei înțelege, poate pentru prima data, de ce peste 93% din oameni sunt incapabili să treacă la acțiune și să aplice ideile care le vin in minte si informatiile pe care le dobandesc din carti, cursuri si seminarii. In acest Webinat tu vei afla care este problema adevărată și care este soluția ce o ai deja la îndemână, dar nu știi de ea.

In acest Webinar Gratuit am sa iti arat specific cum să folosești cea mai ușoară și mai eficientă metodă, testată și demonstrată, din psihologia practică pentru a scăpa definitiv de procrastinare, indecizie, amânare și lipsa de acțiune.

La finalul webinarului am să iti ofer un BONUS SPECIAL cu o serie de materiale de dezvoltare personala, primite direct de la BOB PROCTOR pe care sa le poti folosi imediat să iti schimbi in bine si sa iti imbunatatesti viata ta și a celor dragi tie - aceleasi materiale, informații și învățături pe care și eu le folosesc pentru mine și familia mea de ani de zile.

Acum, imediat dupa ce te inscrii, pe pagina de confirmare - iti ofer CADOU cartea mea "Primul Secret al Succesului" in format electronic, pe care o poti descarca cu un simplu click.

 

Ce vei pierde dacă nu participi
la acest Webinar unic?

 Dacă nu participi la webinar - NU vei învăța și nu vei știCum să scapi definitiv de procrastinare, amânare, indecizie și lipsa de acțiune.

 Dacă nu participi la webinar - te vei lupta, poate chiar toată viața cu procrastinarea, amânarea, indecizia și lipsa de acțiune care îți vor aduce în viața ta doar frustrare, depresie, stress și lipsă de rezultate.

 Dacă nu participi la webinar - te vei număra în continuare printre cei 93 % din oameniii care nu reușesc să acționeze și să aplice informațiile pe care le acumulează și care nu ajung să obțină rezultatele dorite.

 Dacă nu participi la webinar - Nu vei ști de ce nu poți să-ți duci la bun sfârșit ceea ce îți propui în viața să faci și nu vei acționa asupra ideilor care-ți vin în minte. Imaginează-ți cât de multe vei pierde, in viața ta, în cazul în care nu vei participa la acest webinar unic...

Înscrie-te Aici și urmărește Webinarul Gratuit!

În ce dată poți să urmarești webinarul? - alege ce se potrivește cu programul tau
Mă înregistrez...
* te rog sa te asiguri ca iti scrii adresa de email corect pt ca iti voi trimite linkul la webinar prin email!

* AVERTISMENT! Acest Webinar este diferit de webinariile cu care, poate că, ești obișnuit. În acest webinar iți voi arăta metode specifice și aplicabile imediat - care chiar functioneaza si pe care eu si familia mea le folosim in acest moment.

Strategic Business Profits SRL-D | Timisoara | Bd. Liviu Rebreanu 99A | CIF: 32131861 | J35/2091/2013| office@esod.ro | Mobil: 0749.36.95.41

Powered by esod.ro & Bogdan Ilie